Systembeskrivelse

posAppliance komplette Cloud baserede POS system, er lige velegnet til installation i kæder som i enkeltstående specialbutikker, cafeer og andet.

POS enheden (Kasseterminalen), installeres på maskinel med Android operativsystem. Programmet (posAppliance) er logisk opbygget og let at betjene på en touch skærm. Der kan registreres salg via scanning af stegkoder, via faste varetaster (der let kan udskiftes) eller via PLU-numre. Der kan registreres salg til kunder, enten med kontant betaling, eller debit salg. posAppliance har et overskuelig betalingssystem, med kontant, betalingskort eller Mobilepay, via en integreret betalingsterminal, eller via en “Standalone betalingsterminal”.

BackOffice er forbundet til POS systemerne via en Cloud forbindelse, hvilket giver en online opdatering af såvel Kasse som Backoffice. Kasseterminalen fungerer også offline, med automatisk opdatering når forbindelsen er genoprettet!

Backoffice indeholder funktioner til opettelse af varer, kunder, leverandører, rabatter, kampagner og meget mere, det hele med direkte forbindelsen til POS systemet (Kassen).

Systemet leverer salgs-/vare-/ekspedient-/levarandør-/regnskabsappoter med flere.

posApliance er et åbent system, forstået på den måde, at det er let at integrere med, det være sig økonomisystemer, webshops, kædesystemer med vaer, priser, kampagner m.m.

Kontakt os for yderligere information!

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑