Kasseterminaler

Kompakte All in One kasseterminaler

Kompakte kasseterminalsystemer baseret på Android styresystem, sammen med et pålideligt og sikkert POS-system i flot design med stor stabilitet, er den bedste løsning for stort set alle detailbutikker.


De kompakte kasseterminaler fra posAppliance er en estetisk nydelse at se på, nogle har indbygget bon printer, kasseskuffe, kundedisplay, kortlæser, og dermed ikke et kæmpe virvar af ledninger til alle enhederne, strøm og internet er alt der behøves

At benytte maskineludstyr baseret på Android operativsystem giver mange fordele. Det er nemt at arbejde med, der er mange integrations muligheder, der er uhyre stabilt, der er ingen licensudgifter, det er billigt i anskaffelse.


Få et tilbud på kompakte kasseterminaler fra posAppliance. kontakt os, vi er kun et klik væk!


Kasseterminal på 10″ Tablet med Android

En kasseterminal med en Tablet berørings skærm på ca. 10″ med Android styresystem og posAppliance kassesprogram.

Perifere enheder som Bonprinter, scanner, pengeskuffe, betalings terminal m.m., bliver alle tilsluttet enten via Bluetooth eller via WiFi.

posAppliance programmet kan installeres på alt Android udstyr, mens alle data til og fra kassen gemmes og bearbejdes fra Skyen, og backoffice og kassen er hele tiden opdateret.

posAppliance kasserne samt betalings terminalen fungerer også i en off-line mode, og de opdaterer sig automatisk når netværket retableres.Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑